De organisatie OSP  the green book  eten en drinken  evenementen  werken bij osp

Amsterdam - maart 2016 ﷯ - PERSBERICHT - OSP en Antropia bundelen biologische krachten Kwaliteitscateraar OSP gaat samenwerken met Antropia AMSTERDAM – OSP ǀ zakelijke horeca en cultuur en congrescentrum Antropia in Driebergen gaan een samenwerking aan. Met dit culinair bondgenootschap bundelen beide bedrijven hun krachten en verstevigen zij samen hun positie in de biologische bedrijfshoreca- en congresmarkt, een reden temeer doordat zij samen de cateringactiviteiten voor de Triodosbank in Zeist gaan oppakken. Zakendoen met gelijkgestemden Directeur Elke Croiset van Antropia: ‘Ik ben gelukkig met deze unieke en complementaire samenwerking. We zijn vergelijkbare bedrijven; we leveren beide een biologisch kwaliteitsproduct dat is afgestemd op onze gasten. We geloven in maatwerk en garanderen alle relaties van OSP en Antropia een hoog serviceniveau.’ Een culinaire match ‘OSP is een authentiek bedrijf, met een groen en duurzaam DNA, we bedienen de zakelijke top sector die steeds meer eisen stelt aan kwaliteit en herkomst in hun bedrijfscatering We stellen het gebruik van biologische ingrediënten centraal, dat maakt ons onderscheidend in de bedrijfscatering. Onze filosofie en groene gedachten passen perfect bij elkaar.’, aldus Marcel Gerritsen, commercieel directeur OSP. ‘Bij Antropia kunnen wij met een gerust hart onze speciale events en vergaderingen onderbrengen. De samenwerking vindt mede plaats doordat Antropia kwaliteit levert en zowel het Eko keurmerk heeft als Green Key Goud, zo kunnen we een 100% biologische productvoering garanderen. MVO Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit ons in beider genen. Beide bedrijven werken al meer dan vijftien jaar op basis van de Triple P-gedachte: People, Planet en Profit. Het streven naar een harmonieuze balans tussen deze drie elementen staat centraal in ons ondernemen. Een duurzaam inkoopbeleid ligt hieraan ten grondslag. Die insteek willen we gezamenlijk nog verder uitdragen. 15 maart 2016 ﷯ - PERSBERICHT - VERMAAT en OSP bundelen krachten Kwaliteitscateraar OSP onderdeel van Vermaat Groep IJSSELSTEIN – Vermaat Groep B.V. koopt 100% van de aandelen van OSP zakelijke horeca en is derhalve de nieuwe eigenaar. Met deze overname bundelen beide bedrijven de krachten en verstevigen zij hun positie in de high end bedrijfshorecamarkt, als ook in ziekenhuizen en universiteiten. Met kwalitatieve horeca- en hospitalityvoorzieningen zetten VERMAAT en OSP samen de benchmark voor bedrijfscatering in de Nederlandse markt. Persoonlijk zakendoen Rick Zeelen, CEO van VERMAAT: ‘Ik ben trots dat we de handen ineen slaan en trots op het vertrouwen dat OSP ons schenkt. We zijn vergelijkbare bedrijven; we leveren kwaliteitsconcepten, maatwerk afgestemd op de opdrachtgever en zijn gast, op zijn identiteit en wensen. We geloven in persoonlijk zakendoen. Dit waarderen onze opdrachtgevers. We garanderen alle relaties van OSP dit hoge serviceniveau en oprechte klantcontact, ook in de toekomst.’ Een cultuurmatch ‘OSP is een authentiek bedrijf, met ondernemers pur sang. We stellen het collectief boven het individu, dat maakt ons succesvol. VERMAAT erkent en herkent dat in onze cultuur. Onze bedrijfskarakters passen perfect bij elkaar.’, aldus Evert Kersten, directeur OSP. ‘Met VERMAAT zijn onze medewerkers en opdrachtgevers in goede handen. De integratie vindt met name op de achtergrond plaats, zo kunnen we bijvoorbeeld nog duurzamer inkopen.’ OSP blijft OSP Onder de vleugels van VERMAAT zal OSP, als zelfstandige business unit en met behoud van de merknaam, haar innovatieve, duurzame en biologische propositie in de cateringmarkt verder uitbouwen. Premium bedrijfshorecaoplossing Met de overname van de aandelen OSP naar de Vermaat Groep verstevigt VERMAAT haar positie in met name de markt van bedrijfshoreca. Eind maart verwacht VERMAAT de officiële afronding van deze overname. ‘De kracht van OSP zit in haar medewerkers, zij maken het de gasten iedere dag naar de zin. Die kracht willen we behouden. De komende periode bouwen de teams van VERMAAT en OSP samen verder. Met vereende krachten blijven we (sociaal) ondernemen en houden we de focus op een duurzaam assortiment voor onze gasten. Met vrijwel identieke bedrijfsculturen zetten we, vol enthousiasme, een nog sterkere propositie neer voor de bedrijfshorecamarkt’, aldus Rick Zeelen, CEO VERMAAT. Over Vermaat Groep Vermaat maakt horecaconcepten op maat voor bedrijven, ziekenhuizen, musea, universiteiten en hogescholen, airports en evenementen. Ook ontwikkelt Vermaat eigen brands voor de horeca- en retailmarkt. Vermaat staat voor stevige partnerships, persoonlijke aandacht en een goede relatie, maatwerk voor de opdrachtgevers, creativiteit, culinair vakmanschap en professionele teams. Dit alles doen we met de grootst mogelijke aandacht voor mens en omgeving. Over OSP OSP ziet zichzelf meer als maatwerkrestaurateur en culinaire dienstverlener dan als cateraar. OSP excelleert met haar duurzame en vooral biologische producten en haar unieke interpretatie op het gebied van gastvrijheid. OSP is de groene en sociale innovator. Meer informatie: Bonna van Schijndel, tel: +31 30 688 0181 of +31 6 520 20 648, e-mail: b.vanschijndel@vermaatgroep.nl
 November  Oktober  September
Nieuws berichten 2016
 Januari  maart
 Augustus  Juli  Juni  April  Februari
Nieuws berichten 2015
Zeist - maart 2016 Triodos Bank – Zeist Triodos Bank is een van de duurzaamste banken ter wereld. Hun missie is om geld te laten werken aan positieve maatschappelijke, ecologische en culturele veranderingen. Triodos Bank doet alleen zaken met organisaties die een gezond milieu & gezonde natuur ondersteunen. Wij vinden het een bijzondere eer om deel uit te mogen maken van hun dienstverlening. Met ingang van 1 april a.s. zal OSP de catering verzorgen van een drietal locaties. ﷯
Amsterdam - januari 2016 Food & beverage trends 2016-2017 ﷯

Office Service Partners BV

Paasheuvelweg 1

1105 BE Amsterdam

+31 (0)85 4855 000

+31 (0)85 4855 099

 

ABN Amro 46 349 2579

KVK Amsterdam 50 113 194

IBAN: NL58ABNA0463492579

BIC: ABNANL2A33

 

 

OSP Du Monde Food BV

Paasheuvelweg 1

1105 BE Amsterdam

+31 (0)85 4855 000

+31 (0)85 4855 099

 

ABN Amro 51 164 9673

KVK Amsterdam 34245201

IBAN: NL64ABNA0511649673

BIC: ABNANL2A

Stuur een bericht
Contact

Stuur per e-mail een bericht met je vraag of opmerking, voeg daar contact gegevens aan toe en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.